Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Akcia na eliptické trenažéry

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

Eliptický trenažér je výnimočný fitness stroj na precvičenie celého tela. Unikátny eliptický pohyb je šetrný ku kĺbom a výborný na každodenný aeróbny tréning.

Na eliptickom trenažéri taktiež posilníte svaly horných aj dolných končatín. Jeho výhodou proti rotopédom, alebo cyklotrenažérom je šetrnosť voči chrbtovým svalom. Chrbát vás po cvičení bolieť nebude.

A nebude vás bolieť ani peňaženka, ak nakúpite výhodne v akcii. Aktuálne ceny môžete sledovať v e-shopoch, alebo vo porovnávačoch tovaru. Narazíte na zľavy až v desiatkach percent. Dobrým tipom je tiež odoberať reklamné newslettre popredných e-shopov.

V akcii je aktuálne napr. Eliptický trenažér inSPORTline Misouri, ktorý je v zľave 32% proti predajnej cene a kúpite ho tak o tretinu lacnejšie. Jedná sa o manuálne ovládaný, lacný a pre domáce použitie veľmi vhodný trenažér.

Tip na eliptický trenažér - obľúbený Caracas

Caracas je hlavným mestom Venezuely, ale s rovnomenným elipticaly nemusíte až na druhú stranu zemegule. Naopak v ňom získate najbližšieho pomocníka na efektívne cvičenie a pretiahnutie celého tela. Teraz je v akcii so zľavou 33%, takže elektronicky ovládaný, dizajnovo podarený eliptický trenažér kúpite za veľmi priaznivú cenu. Priaznivé sú aj recenzie:

Po dlhšom čítaní recenzií sme sa rozhodli pre túto cenovú kategóriu. Som veľmi rada. Stroj je tichý, nevŕzga a pri používaní sa môžem v pokoji pozerať na televíziu, alebo počúvať hudbu. Všetko ide ľahko nastavovať. Orientácia v menu je jednoduchá. Je stabilný, takže nemá strach na ňom cvičiť ani manžel.

Napospol vo všetkých recenziách obdivujú používatelia tichý chod, dostatočnú nosnosť a stabilitu stroja. Pridajte sa k nim aj vy.

Zdieľajte článok



Odporúčame eliptické trenažéry






Ďalšie novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky